Sunday, October 23, 2011

Badan TAFF , muke Hensem.. $$$

'eh,tgok mamat tu hensemnyeee..
wah,badan dia,sasanye..
kalau mamat ni jadik pakwe aku,mmg aku r wanita paling bahagia kat dunia..'
MUNTAH HIJAU!
haha

salam 1 malaysia..

makluman:ayat2 di atas (ayat2 yang aku sengetkan)  sering disebut oleh gadis Malaya apabila nampak lelaki jambu dan jejaka macho (seperti aku).. 
hahaha
ok r.. aku perasan..
:p

Aku xjeles r..
Aku xcemburu..

Mungkin aku dengki sikit r..
hahah

Ye r muka hensem..
Fotostat muka hugh jackman,christano ronaldo..
Tu rezeki..

Badan plak..
idaman seme wanita..
Untunglaaaa..
$$$

Seme orang pandang..
Akaun facebook sampai berpuluh2,sebab ramai sangat nak add..
Hhaahha..
Tu aku yang reka..

Xkesah r..
Janji jngn salah guna kelebihan yang Allah bagi..

Kalau jadi baek,pemurah, penyayang..
Aku pun bole kasik salute aku kat kau..
Tapi kalau perangai macam ..........
Kau ambik la kasut aku..
haha

Wanita2,
jangan mudah terpedaya..
Yang cantik xsemestinya elok..
Yang elok,
xsemestinya sedap..
Sendiri mau ingat..

Seme orang hensem do..
Hensem tu terlalu subjektif..

Cuma xseme lelaki ade badan taf,

Aku pun taff..
10 tahun akan datang..
haha

Ala,
kurus pun ok pe..
Kalau bosan,
bole main2 gitar..
hahaha

maaf.aku merepek.

ciowwwwwwwww

ps:lelaki,test perempuan tu pandai masak ke x.. Wanita,test lelaki tu bole jadik imam ke x.. 
Kalau lepas,bole proceed next step..
:p



-SMILE-

6 comments:

  1. suffiannn! faie suke post ni.hahahahaha
    buat faie ketawe sorng2 lagi..huhuhu..
    ala ape2 pun skrg tak payah nak fikir seronok kat dunia.kalau pkir dunia,,mmg semuanye ranap.haha.pikir akhirat je..then bole cari yang baik2 siket. =))

    ReplyDelete
  2. Faie,jngn ketwa sorg2..
    Nnti masuk pusat mental..
    hahah
    Btw,
    Stuju ngan faie..
    da bley jadik kaunselor faie ni..
    haha:p

    ReplyDelete
  3. haha.kaunselor ehh..
    tak cakap suffian pulak.yang faie cite hari tu..haha.tnye macam mane agama die,,pendidikan die..dotdotdotdot...huhu :P

    ReplyDelete
  4. ok2..
    pian kalah..
    shhh..
    off record..
    :p

    ReplyDelete
  5. salam,cik pian oi.. macam perli je ni..takpe iera tak terasa pun, 'mentang2 DP pesbook iera korea' , lala. tapi kan,bagi iera tak salah kalau kita nak yang paling sempurna walaupun kita tau takde org yg sempurna. Iera mmg minat benda2 yg comel,hensem+cantik dan sebagainya. tu lumrah org bila tgok sesuatu yg sedap mata memandang,tapi iera tau tu semua sementara,last2 semua kedut jugak kan? =) panjang lagi nak hujah ni tapi kang jadi karangan pulak,ringkaskan je la ye. Asalkan kita tau apa kita buat,dah okay la tu. ^_^

    ReplyDelete
  6. waalaikummusalam.. haha..
    panjang nih.. sampai pitam pian nak bavce..ehhe
    iera salah paham la.. pian xkutuk sape2..
    pian cume cakap beruntung kalau hensem,badan taff..
    ramai pompuan suke..
    betol kan?
    haha.. mmg manusia nakkan yang elok,mane ade org nak benda xelok..
    :p
    oh,pian pun ade tgk cter korea..FUGITIVE PLAN B..haha
    *jangan salah paham.. salah paham boleh membunuh..:p

    ReplyDelete