Wednesday, April 24, 2013

Now You Are 21 -Part 2-

Assalammualaikumn dan salam sejahtera.
Salam satu keamanan, kemaafan dan kesejahteraan.
There is nothing to be done.
Ada sebenanrnya, tapi malas nak buat dan malas nak fikirkan.

Let's go strait to the topic.
25 April 1992.
Sorang lagi budak ciwek da lahir atas muka bumi ni.
Muhammad Faizal B Zainuddin.


Dia lah yang tiap2 hari dengan aku, selain dari rumet aku sendiri.
Buat esaimen yang susah macam haram sama2.
Pergi kelas sama2, buat kerja sama2, makan sama2..
Berak n mandi je xsama.
Wakakaka..

Sedar xsedar da setahun lebih da aku kenal kau Faizal.
Banyak gak benda2 yang kau buat tok aku yang aku xbole lupa.
Xperlu la aku nak mention kat sini bro..

Ramai org persoalkan , kenapa aku baik giler ngan kau...
Sebab aku tau, dan aku sedar kau adalah sahabat terbaik yang aku perlu buat masa ni.
In sha Allah pada masa2 akan datang jugak, dunia dan akhirat.
Aku xpeduli orang nak persoalkan apa, sebab persahabatan xperlukan penipuan, sebab dan alasan.

Aku mintak maaf kalau sepanjang perkenalan ni, hati kau ada terguris, perasaan menyampah selalu timbul, rasa susah dan terbeban. 
Aku mintak maaf sebab banyak menyusahkan dan bergantung pada kau.
Banyak kali aku xmampu berdiri atas kaki sendiri dan terpaksa berpaut pada kau.
Dan kalau kau ade buat salah dan silap kat aku pun, aku dah lama maafkan setiap kali aku tidur.
Supaya kalau esok aku xterjaga, aku x berasa bersalah dan menyesal...

Faizal,
Alhamdulillah n terima kasih sebab kau jadik salah seorang membe yang aku perlukan sebagai teman bila senang, susah, peneman bila aku sunyi, tempat aku bercerita even most of the time cerita aku membosankan dan penegur aku supaya aku kembali pada kenyataan pada setiap masa..

Aku takut bila esok aku bangun, dan dah xde sapa2 kat aku.
Tapi aku xyah risau sebab aku ade keluarga n sahabat yang sentiasa boleh mendoakan kesejahteraan aku...

Faizal,
Selamat Hari Lahir ke-21..


Semoga dipanjangkan umur yang diberkati, dilimpahkan rezeki yang dirahmati.
Semoga mendapat apa juga yang dihajati dan bertemu jodoh yang diperkenan Rabbul Izzati.
Moga kematangan dan keimanan dalam diri melonjak dan meningkat seiring dengan tua dan besarnya diri.

Sempena birthday kali ni, 
semenjak kau cakap birthday tu tak ada apa yang special,
aku cuba untuk jadikan dia special bro.
Ni je yang aku dapat buat untuk kau n aku mintak maaf kalau benda ni membosankan..
wakakakaka...

Enjoy r video ni, hasil nukilan membe2...
Kau klik lagu kat bawahhhhhhhhhhhhh blog ni, supaya background music senyap.
Enjoy bro!!
:d


video

kalau xdapat view, KLIK SINI!!

Oryte bro.
Have a blast on your birthday!

Assalammualaikum

Ps:Ucapkan terima kasih kat mak kau, sebab melalui dia lah Tuhan beri kau peluang merasa manis dan pahitnya hidup ni.
;)
-CAWWWWWWW-



-HADIAH YANG TERBAIK DALAM HIDUP INI ADALAH DOA YANG BENAR-BENAR LAHIR DARI HATI YANG IKHLAS-

1 comment:

  1. beliau hensem =D by the way pian,u are such a great friend..semoga persahabatan awak berdua kekal till jannah #sweeeet

    ReplyDelete